Фолкпевицата Вероника, която на времето беше една от звездите на

...
Фолкпевицата Вероника, която на времето беше една от звездите на
Коментари Харесай

Фолк певица взе ресторанта на шеф Манчев

Фолкпевицата Вероника, която на времето беше една от звездите на " Пайнер ", започва бизнес с прочут ресторант в Морската градина на Бургас. Същият обект преди време бе стопанисван от самия началник Манчев, написа varna24.bg. На някогашната изпълнителка ще ѝ се наложи да чисти имиджа на заведението, което смени няколко притежателя през годините, откакто всеки от тях претърпя неуспех. За нея това е втори обект, като първия ѝ върви сполучливо и е известен с разнообразието си от гофрети и други сладки и солени изкушения. И двата са кръстени на нейно име - Veronique.

Първото разкриване на заведението бе през 2005 година. Тогава той бързо се трансформира в шлагер за бургазлии. В него постоянно обядваха и вечеряха едни от най-богатите хора на града, само че славата му не продължи дълго. С течение на времето заведението западна и загуби огромна част от постоянните си клиенти. B обезверен отпит да възвърне известността му, шефът Живко Стоянов повика на помощ началник Манчев, написа " Хотнюз ".

Пред очите на феновете стана ясно за какво до неотдавна влиятелният ресторант е към този момент съвсем нефункциониращ. " Ресторантският бизнес желае професионализъм, а не дилетанти! Сменяй си работата “, яростно се обръща тогава към притежателя началник Манчев.

През 2016 година ресторантът още веднъж бе отворен, този път с ново име, нова идея и поръчка за високо равнище на обслужване и подготвяне на храната. През 2019 година за малко заведението бе стопанисвано и от професионалния готвач Христо Бончев.

Под негово управление то просъществува по-малко и от година. Проблемът тук бе в непредвидените условия, изключителното състояние и COVID-19, които не разрешиха на новия наемател да се потвърди и да построи име. С днешна дата самата Вероника разгласи през обществените мрежи, че стартира ремонт и изцяло възобновяване на ресторанта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР