Фолк певицата Софи Маринова е толкова хлътнала по новото си

...
Фолк певицата Софи Маринова е толкова хлътнала по новото си
Коментари Харесай

Софка плаща на Гринго по 100 кинта на ден

Фолк певицата Софи Маринова е толкоз хлътнала по новото си гадже, че даже му заплаща джобните . Изпълнителката заведе обичания си Тодор Давидов — Гринго на море, където го глези царски, научи HotArena .

Влюбената двойка се любува на слънчевото време край плажа в Бургас, написа „ България през днешния ден ”. След дългите и мъчителни 10 месеца в пандиза за рекет на предприемач, гаджето на певицата най-сетне се радва на свободата си.

И гребе от живота с цялостна мощ.

„ Малко на отмора ” написа Софи в обществените мрежи. Тя разгласява и фотография от плажа, на която грее от благополучие, а зад нея се е излегнал обичаният й.

Романтичната почивка се заплаща напълно от Софка, която гледа възлюбения си като писано яйце. Гринго излезе още преди два месеца от пандиза, само че Маринова не може да се зарадва на свободата му.

Макар айтоския мачо сега да няма приходи, двамата със Софи считат, че е обикновено тя да се грижи за фамилния бюджет. И откакто полицията й го лиши съвсем за година, сега Маринова прави всичко, с цел да не се забърква Гринго в нови неприятности. Включително му обезпечава и по 100 лева джобни дневно.

За рождения му ден певицата го изненада с тузарски джип, който обаче се оказа малко по-скъп подарък от предстоящото. В последна сметка станало ясно, че возилото изисква категория „ C ”, с цел да се ръководи.

„ Купихме джип като подарък за празника, обаче е доста огромен. Гринго я върна и я смени с друга кола. Сега и аз съм удовлетворен, и той е удовлетворен ”, споделя фолк певицата.

С новата кола двойката отпътува и на морето. Почивката им там обаче ще е къса, защото изпълнителката има много участия и вместо да пече дупето на плажа, би трябвало да запретва ръкави и да работи.

Все отново е глава на семейство!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР