Джо Байдън е предложил на до 500 000 съпрузи на

...
Джо Байдън е предложил на до 500 000 съпрузи на
Коментари Харесай

Джо Байдън открива пътя за зелена карта за съпрузи имигранти без документи на граждани на САЩ

Джо Байдън е предложил на до 500 000 съпрузи на американци без документи по-лесен път към законен статут и поданство на Съединени американски щати, като отстранява опасността от депортиране и отбелязва най-вече в страната забележителна промяна в имиграционната политика от години.

Президентът на Съединени американски щати разгласи този ход във вторник, като го назова „ корекция на здравия разсъдък “ на страха и несигурността, изпитвани в фамилии със разбъркан статус, която рационализира съществуващия имиграционен развой.

Това би разрешило на съпрузите да аплайват за законно непрекъснато престояване, без да се постанова да напущат страната. Това ще им даде неотложно позволение да работят и първа стъпка към зелена карта или непрекъснато престояване и поданство.

Новото изпълнително деяние бележи най-мащабната имиграционна промяна в Съединени американски щати след отлагането на някогашния президент Барак Обама Action for Childhood Arrivals през 2012 година, която отбрани от депортиране хора, доведени в страната като деца.

Съобщението на Байдън пристигна,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР