Shein инвестира в логистична инфраструктура и преследва нови потоци от

...
Shein инвестира в логистична инфраструктура и преследва нови потоци от
Коментари Харесай

Shein преследва нови потоци от приходи, докато се подготвя за листване в Лондон

Shein влага в логистична инфраструктура и преследва нови потоци от доходи, до момента в който главният му бизнес с бърза мода узрява преди плануваното листване в Лондон.

Основаният от Китай стартъп, известен измежду поколението Z и оценен на повече от 60 милиарда $ в последния си кръг за набиране на средства, диверсифицира надалеч от бързата мода и се пробва да построи складов потенциал, с цел да понижи времето за доставка.

p>

Способността на Shein да убеди вложителите, че може да продължи да пораства оттатък своя пазар за бърза мода, ще дефинира оценката му, до момента в който се приготвя да излезе на борсата. Анализаторите споделиха, че компанията би трябвало да приспособява своя бизнес модел за доставка на облекла непосредствено от заводи в Китай, с цел да се изправи против китайския съперник Temu и Amazon.

„ Shein не може да рискува да бъде просто още една марка в пренаселения цифров потребителски бранш, само че би трябвало да продължи да усъвършенства уместността си “, сподели основаният в Сингапур бизнес стра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР