Фолк любимката Анелия, която скоро стана част от отбора на

...
Фолк любимката Анелия, която скоро стана част от отбора на
Коментари Харесай

Анелия стана брюнетка за пръв път от началото на кариерата си

Фолк любимката Анелия, която скоро стана част от тима на брюнетките, сподели за пръв път в обществените мрежи новата си визия с тъмна коса. От години тя не се беше разделяла с русото, само че все пак събра храброст и направи фрапантна смяна във външния си тип. С тази промяна Анелия се върна към първите си години в поп фолка, когато се подвизаваше точно с гарваново черна грива. Най-заклетите нейни почитатели помнят тези години.

Изпълнителката разгласява фотосите на сторита в Инстаграм, като за негативно време те провокираха бурните реакции на почитателите ѝ. На единия от фрагментите Анелия театралничи за селфи, давайки целувки, и е заложила на сантиментален грим в розово-червената гама. На различен кадър е в компанията на своя другарка, облечена в цветна рокля.

Припомняме, че мотив за преобразяването на Анелия стана снимането на видео към нова ария, в която присъединяване ще вземат и куп родни плеймейтки, написа trafficnews.bg.

Относно смяната в цвета на косата, тя сподели, че и е било много мъчно да вземе такова решение и до последно е била разколебана. Нейните приятелки обаче я подкрепили с две ръце.

„ Всички, които ме видяха, споделиха, че наподобявам доста по-малка. Не знам дали тъй като съм с къса коса, или тъй като е нещо друго “ – изясни тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР