Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и

...
Флорина Гарсия от Испания се буди една обикновена сутрин и
Коментари Харесай

Жената, която твърди, че е от паралелен свят

Флорина Гарсия от Испания се буди една елементарна заран и осъзнава, че доста неща в живота ѝ са разнообразни от предния ден. Тази жена твърди, че живее в успореден свят и затова през 2008 година тя написа известие в един уеб уебсайт, обясняващо какво тъкмо се е случило с нея. Флорина моли хората с сходен опит да ѝ оказват помощ, споделяйки по какъв начин те са минали през това. Нейното известие гласи:

Преди четири месеца се разсъниха в къщата чартърен, в която пребивавам от 7 години. Всичко беше обикновено, до момента в който не забелязах, че чаршафите ми са разнообразни от тези, в които си легнах вечерта. Не обърнах внимание. Отидох на работа с кола, която постоянно беше паркирана на едно и също място. Пристигнах в офиса, в който работя към този момент 20 години, и нямаше нищо извънредно. След това обаче осъзнах, че кабинетът ми не е на същото място. На вратата имаше друго име, след това разбрах, че работя и в различен отдел за мъж, който в никакъв случай не съм виждала. За всички останали нямаше нищо неправилно. Казах си, че съм болна и се прибрах у дома.

 Паралелен свят

Тя скоро схваща, че не е в четиримесечна връзка с мъжа, който живее в прилежащата къща.

Очевидно, към момента бях с някогашния си сътрудник, с който се разделих, а актуалният, Августин, не съществуваше.

Тя споделя още: Дори фамилията ми не си спомня значими неща, като това, че преди няколко месеца сестра ми претърпя интервенция на рамото.

По тази причина, Флорина има вяра, че някак се е озовала в успореден свят, в който някои неща са по едно и също време идентични и разнообразни от тези, които съществуват в света, в който тя живее сега. Никой, обаче, не обръща внимание на нейния случай и в интервал от три години той просто обикаля виртуалното пространство.

Според учените паралелни светове съществуват и хората ще могат да пътуват сред тях, когато открият метод да станат по-бързи от светлината.

Още един подобен образец споделя за мъж, който намерил у себе си паспорт за несъществуваща страна.

 Пътуване във времето

В началото на 90-те години, мъж идва в Токио с паспорт от несъществуваща страна. Човекът се ядосал, защото бил претърсен, а не знаел по каква причина, потвърждавайки, че е от европейска страна, която съществува повече от 1000 години.

Макар че не откриват нищо извънредно в него, а в противен случай – годни европейски пари и шофьорска брошура, служителите на реда го държат под наблюдаване в хотела. Въпреки че там е имало непрекъсната защита, на идващия ден мъжът изчезва и никой не съумява да го открие. Според теоретиците той просто е пристигнал от различен свят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР