ФК Копенхаген буквално разкъса Торпедо (Жодино) с общ резултат 9:1

...
ФК Копенхаген буквално разкъса Торпедо (Жодино) с общ резултат 9:1
Коментари Харесай

Копенхаген плаши пловдивското Локо със скъпа селекция

ФК Копенхаген безусловно раздра Торпедо (Жодино) с общ резултат 9:1 и по този начин си уреди конфликт с Локомотив (Пловдив) в тртия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. 13-кратният първенец на Дания направи солидна селекция през лятото, откакто притегли трима футболисти за близо 10 млн. евро, а трансферният прозорец към момента не е завършил.

“Лъвовете” броиха 3,5 млн. на Ливърпул, с цел да привлекат 22-годишния вратар Камил Грабара. Младежкият национал на Полша си потегли от “Анфийлд” без нито един мач за първия тим, откакто през януари 2016-а укрепи “червените” от Рух (Хожув). Той на два пъти бе отдаван чартърен на Хъдърсфийлд и Орхус, а макар че е в Копенхаген неотдавна, към този момент е титуляр под рамката.

ФК Копенхаген си обезпечи услугите и на извънредно първокласен централен бранител - Давид Хочолава дойде от Шахтьор (Донецк) против 2,5 млн. евро. 28-годишният грузински национал изигра над 60 дуела за украинците за 4 години и също ще бъде с основна роля през този сезон за датския отбор.

“Лъвовете” заплатиха и 3,5 млн. евро на Дженоа за 27-годишния халф Лукас Лерагер, който има над 50 мача в Серия “А” с екипа на отбора от Генуа, а преди този момент е играл още за Бордо, Зюлте Варегем, Виборг и Олборг. Има и 10 дуела за националния тим на Дания, само че не бе част от състава на Евро 2020.

На “Паркен” това лято дебаркира още нидерландският десен бранител Кевин Дикс, пристигнал от Фиорентина със свободен трансфер.

Вчера пък датчаните продадоха на белгийския Антверп звездата си Виктор Фишер. 27-годишният халф напусна за неоповестена сума.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР