Фиорентина определено имаше нужда от глътка свеж въздух. След 3

...
Фиорентина определено имаше нужда от глътка свеж въздух. След 3
Коментари Харесай

Във Фиорентина посрещат спокойни международната пауза

Фиорентина несъмнено имаше потребност от глътка пресен въздух. След 3 следващи провали, „ виолетовите “ най-сетне реализираха триумф в серия А. Футболистите на Винченцо Италиано завоюваха семейството си на Болоня с 2:1 и несъмнено ще дишат по-спокойно по време на паузата за мачове на националните тимове.

Това признава и наставникът на  тима от Флоренция, само че експертът мощно се надява, че най-сетне „ ла виола “ ще откри постоянството в резултатите след интернационалното спиране.

„ Имахме потребност от тази победа, тъй като не е по никакъв начин прелестно да си в серия от 3 следващи загуби. И трите провали, които допуснахме бяха извънредно мъчителни и бе от значително значение да се върнем на правилния път. Болоня е тим, който се намира в доста добра форма и триумфът против тях сигурно ще ни даде убеденост. Няма нищо по-важно от трите точки, които съумяхме да вземем, тъй като те несъмнено ни дават глътка пресен въздух. Важно е обаче да продължим да се представяме по същия метод  след паузата, и  смятам, че е извънредно време да бъдем по-постоянни в изявите си. В Европа успяхме да наваксаме след 2 равенства в първите два кръга, и постигнахме 2 следващи победи, което доста улеснява задачата ни в лигата на конференциите, само че в серия А, би трябвало да стартираме да печелим повече точки, с цел да можем в края на сезона още веднъж да се радваме на европейско присъединяване и през идната акция “, разяснява Италиано

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР