Фиорентина бе един от най-активните отбори на трансферния пазар през

...
Фиорентина бе един от най-активните отбори на трансферния пазар през
Коментари Харесай

Фиорентина опитва да отмъкне Тонали под носа на грандовете

Фиорентина бе един от най-активните тимове на трансферния пазар през зимата, само че клубът към този момент мисли и за идващия трансферен прозорец, когато се приготвя същинска мини-революция в състава на " виолетовите ". В клуба считат да създадат много промени, като задачата е да се търси освен количество, само че и качество.

Затова една от първите цели на флорентинци е халфът на Бреша Сандро Тонали, твърди " Гадзета дело Спорт ". Всъщност на " Артемио Франки " са пробвали да вземат надарения младок още през зимата, като са пратили оферта на стойност 50 милиона евро, която обаче е била отхвърлена.

Фиорентина се пробва да изпревари огромните клубове, които са се наредили на опашка за " новия Пирло ". Тонали попада в трансферните проекти на Ювентус, Интер и Милан, като той е наблюдаван и от няколко клуба от чужбина.

От Бреша обаче са наясно с огромния интерес към своята звезда и ще опитат да изстискат оптималното от бъдещия покупател. Затова сумата от 50 милиона евро ще бъде единствено начална за идното наддаване за подписа на младока през лятото, като се чака тя да скочи много, когато се включат огромните риби на пазара.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР