Финансовите пазари в Русия продължават да търсят балансова точка за

...
Финансовите пазари в Русия продължават да търсят балансова точка за
Коментари Харесай

Максим Решетников: Руските финансови пазари все още търсят „точка на баланс“ в настоящата ситуация

Финансовите пазари в Русия не престават да търсят " балансова точка " за стабилизиране в обстановката на налагане на наказания против Руската федерация. Това сподели пред публицисти ръководителят на Министерството на икономическото развиване на Руската федерация Максим Решетников, предава ТАСС.

„ Финансовите пазари към момента търсят нова точка на баланс и до момента по-скоро не са я намерили. Ще отнеме известно време “, сподели Решетников.

Министърът добави, че ще отнеме време и цените да се приспособят към новата конструкция на търсенето и предлагането. Той акцентира, че държавното управление има намерение да усили оптимално гъвкавостта на стопанската система за нейното възобновяване.

Значителна част от решенията на задгранични компании за прекъсване на работа в Руската федерация са свързани с логистични проблеми, сподели ръководителят на Министерството на икономическото развиване на Руската федерация.

„ Когато една седмица по-рано организирахме среща с задгранични компании, които оперират в Русия, първите въпроси, които те повдигнаха, бяха въпроси, свързани с логистиката, нуждата от преконфигуриране на индустриалните вериги и търсенето на снабдители в азиатските страни. Изхождаме от фактът, че, несъмнено, забележителна част от бизнеса, откакто преконфигурира тези вериги, ще се върне на работа в Русия - нашият пазар не е липсващ ", добави Решетников.

Министерството на икономическото развиване на Руската федерация чака забележителна част от задграничния бизнес да се върне на съветския пазар след преконфигуриране на логистиката.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР