Филмовото студио Warner Bros. обяви датата, на която по кината

...
Филмовото студио Warner Bros. обяви датата, на която по кината
Коментари Харесай

Матрицата 4 ще излезе по кината на 21 май 2021 година

Филмовото студио Warner Bros. разгласи датата, на която по кината ще излезе четвъртата част на паметния филм „Матрицата„. Това ще стане на 21 май 2021 година.



Да си напомним, че студиото още през месец август тази година разгласи, че работи върху четвъртата част на „ Матрицата “. На 21 август в уеб страницата на Warner Bros. се появи публично известие за медиите, което удостоверява излизането на продължението на „ Матрицата “.

Конкретната работа по снимането на новия филм стартира при започване на идната година. Режисьор на кино лентата е Лана Уашовски, една от сестрите Уашовски, които сътвориха истинската трилогия. Сценарият на кино лентата също е на Лана. Но най-интересното е, че в новата „ Матрица “ още веднъж ще забележим Киану Рийвс и Кери-Ан Мос. Според Variety, истинският Морфеус няма по какъв начин да бъде върнат и вероятно тази роля ще бъде дадена на по-млад артист. Да напомним, че трилогията „Матрицата“ завоюва над $1,6 милиарда и притегли доста почитатели с новаторските компютърни резултати и превъзходната игра на Кери-ан и Киану.



Интересно е, че Warner Bros. също за 21 май 2021 година разгласи излизането на кино лентата „Джон Уик 4“, основната роля в който също се извършва от Киану Рийвс.

В уеб пространството към този момент започнаха да се появяват мнения, че 21-ви май вероятно би трябвало да бъде разгласен като Денят на Киану Рийвс .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР