Fiat обяви, че по време на тазгодишното издание на международното събитие

...
Fiat обяви, че по време на тазгодишното
издание на международното събитие
Коментари Харесай

Най-голямото събиране на автомобили Fiat Panda в света

Fiat разгласи, че по време на тазгодишното издание на интернационалното събитие Panda a Pandino е бил подложен нов връх за най-много представители на модела Panda, събрани на едно място. На организираното мероприятие са участвали общо 365 от симпатичните градски коли, а специален гост е била неповторимата за сегмента си нова версия .

По време на събитието, уредниците са използвали 200 представителя на Panda- най-продаваната градска кола в Европа за последните 14 години, включително и множество неповторими осъществявания, за да изпишат думите Panda Waze пред замъка Пандино.

В тазгодишното (второ) издание на Panda a Pandino са участвали притежатели на Panda от цяла Европа, включително Германия, Белгия, Испания, Италия, Англия и Австрия, като броят на колите е бил значително по-голям в съпоставяне с миналата година, когато той достигна малко над 200 единици.

Впечатляващото събитие, проведено то Fiat, изцяло дава отговор на триумфа на модела, от лансирането на който на пазара до момента има повече от 7.5 млн реализирани единици. По време на мероприятието са били раздадени и общо 11 награди, в това число за най-добре оборудвана кола, за най-стара такава, за пристигнала от най-далеч, за най-екстравагантна и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР