ФейсбукПроектът Морето, сърцето, небето беше представен на 20 ноември, събота,

...
ФейсбукПроектът Морето, сърцето, небето беше представен на 20 ноември, събота,
Коментари Харесай

Проект представя Варна в Англия

ФейсбукПроектът " Морето, сърцето, небето " беше показан на 20 ноември, събота, в британския град Ийстбърн. Той е отдаден на Варна и 100-годишнината от оповестяването й за курортен град. Зад плана стои неофициалната общественост за обществено изкуство " 100 Лица ", оповестява Радио Варна. 

Младите хора, които стоят зад общността " 100 Лица " са си сложили нелеката задача да предизвикат обществото посредством просвета. Проектът " Морето, сърцето, небето " е част от тази провокация, разяснява координаторът Тодор Геров.

" Като концепцията е да покажем по какъв начин се е развила Варна - културното развиване, просветителното развиване и туризма - по какъв начин се е развивал последните 100 години. "

Идеята е това да стане по атрактивен метод. За задачата създават шест метрова фотолента, на която има снимки от предишното на Варна.

Фотолентата не е единственият обект, който е употребен при представянето на плана в британския град Ийстбърн.

" Показваме разнообразни клипове на града през годините, както остарели по този начин и от новия образ на Варна. И другото, което ще покажем, това са плакати. "

" Морето, сърцето, небето " е показан в обществен център за изкуства, който се намира в комерсиалното сърце на града, дава повече детайлности Тодор Геров от неофициалната група " 100 Лица ".

Проектът към този момент е представян един път. На 15 август в Брайтън.

Организаторите се надяват, че скоро планът " Морето, сърцето, небето ", отдаден на Варна и 100-годишнината от оповестяването й за курортен град да бъде показан и в Лондон.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР