Фейсбук Страхотно шоу, изпълнено с много смях и готини хора! Очаквам

...
Фейсбук
Страхотно шоу, изпълнено с много смях и готини хора! Очаквам
Коментари Харесай

Хиляди харесаха снощното шоу на Рачков, но имаше и отвратени

 Фейсбук " Страхотно шоу, изпълнено с доста смях и готини хора! Очаквам го с неспокойствие всякога ", " Когато носиш хумора в себе си, няма по какъв начин да не забавляваш близките ", " Страхотен Рачков ", " Много се забавлявахме! Чудесно предаване беше довечера! ", " Уби ме от смях, да си жив и здрав! ", " По-отвратително нещо не съм гледала! ", " Смях е се от сърце. Браво, даже казусът със театралното облекло не попречи ". Това са единствено една дребна част от мненията в обществената мрежа Facebook за снощното шоу на Димитър Рачков.

Най-влиятелните родни интернет звезди се събраха в седмото издание на " Забраненото шоу на Рачков “.  Зрителите станаха очевидци и на непредвидена музикална премиера -  дебютната ария на Димитър Рачков - " Вайръл “. В унисон с тематиката - " Живот в мрежата “ - водещият сътвори в ефир профил на шоуто в TikTok, следвайки препоръките на госта си Баллан.

В него към този момент може да бъде забелязано и първото музикално предизвикателство на Рачков. Само в границите на предаването профилът събра над 30 000 почитатели. Освен супер звездата в интернет Баллан, под прожекторите се появи и българинът с най-вече клиенти в платформата YouTube – Слави дъ Клашърс. Инфлуенсърът също даде потребни препоръки на Рачков по какъв начин да стане интернет сензация.

Мария Илиева бе извънреден посетител. Певицата даде първото си изявление, откакто разгласи, че е бременна с второто си дете. Тя показа най-новата си ария " Любов “ на сцената на шоуто и с въодушевено въодушевление се включи в занимателните провокации на Рачков.

След блестящото й посещение Оскарите влязоха в предаването. В директна връзка от специфичното студио " Треска за Оскари: Нощта на триумфа “, Мариян Станков - Мон Дьо разгласи звездните моменти в най-очакваната нощ в Холивуд. Самият Борат се появи в " Забраненото шоу на Рачков “, с цел да признае какъв брой доста харесва освен Мария, само че и Бургас.

Зрителите видяха и още едно обичано лице от мрежата и екрана – артиста Китодар Тодоров. Двамата с водещия направиха съревнование за най-хубав повествовател на вицове, а във видео диалог към тях се причисли и Геро. Усмивки на феновете донесоха още Мария Сапунджиева, Жени Калканджиева и чаровните близначки Алекс и Влади.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР