Секретарят на Министерството на вътрешната сигурност (DHS) Алехандро Майоркас приветства

...
Секретарят на Министерството на вътрешната сигурност (DHS) Алехандро Майоркас приветства
Коментари Харесай

Майоркас настоява за приемане на законопроекта за сигурността на границите, казва, че администраторът на Байдън е наложил закона `от първия ден`

Секретарят на Министерството на вътрешната сигурност (DHS) Алехандро Майоркас приветства решението на водача на болшинството в Сената Чък Шумър да се реалокира напред с втори опит за приемане на двупартиен законопроект за сигурността на границите, който беше отритнат както в Камарата на представителите, по този начин и в Сената по-рано тази година.

Майоркас сподели на водещия на Fox News Нийл Кавуто във вторник в „ Твоят свят “ че законопроектът ще „ достави за нас промени в 30-годишните закони, които са извънредно нужни “.

„ Имаме работа с извънредно разрушена система за леговище и [това] ще ни обезпечи запаси на равнище, от което обезверено се нуждаем, което нямаме “, сподели той.

Шумър сподели на своите сътрудници от Демократическата партия, че Сенатът ще одобри Закона за границата като независима мярка по-късно тази седмица.

Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър разкри проекта си да върне подсилен от демократите законопроект за границата, дока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР