Лиза Армстронг се завърна в социалните медии след новината, че

...
Лиза Армстронг се завърна в социалните медии след новината, че
Коментари Харесай

Лиза Армстронг наруши мълчанието, след като бившият й съпруг Ант МакПартлин приветства бебето, докато тя се нахвърля на „лъжите“

Лиза Армстронг се завърна в обществените медии след новината, че някогашният й брачен партньор Ант Макпартлин е посрещнал първото си дете със своя актуалната брачна половинка Ан-Мари Корбет.

48-годишният Ант разгласи идването на новородения Уайлдър предходната седмица. Водещият на Britain's Got Talent и 46-годишната Ан-Мари, която има две деца от предходна връзка, бяха посрещнати с положителни пожелания, откогато той показа новината в Instagram.

Приблизително по същото време като обявата му, някогашната му брачна половинка Лиза, 47, отиде в своята история в Instagram, с цел да показа обява от друга страница. Той включваше откъс, който гласеше: „ Гордейте се с това по какъв начин се справихте през последните няколко месеца. Тихите борби, които сте водили, моментите, в които трябваше да се смирите, моментите, в които избърсахте сълзите си. Празнувайте вашата мощ. "

Говореше се, че тя е отпътувала на отмора в чужбина на идващия ден и от този момент е споделила още изявления в акаунта си. Лиза влезе в платформата във в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР