Феновете на волейбола ще имат възможност да се насладят на

...
Феновете на волейбола ще имат възможност да се насладят на
Коментари Харесай

И публиката се завръща за волейболната Суперкупа 2020

Феновете на волейбола ще имат опция да се насладят на завръщането на обичания спорт в България. Това ще се случи още със суперсблъсъка " Нефтохимик 2010 " (Бургас) - " Хебър " (Пазарджик) за IVECO Суперкупа 2020. Битката за трофея е на 10 октомври (събота) от 18 часа в зала " Христо Ботев " в София. Билетите за финала ще бъдат на цена от 10 лв.. Те ще бъдат в продажба на касата на централния вход на зала " Христо Ботев " в деня на мача от 15,30 часа. Бройката ще бъде лимитирана по отношение на настоящите разпореждания.


Срещата ще се организира при прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения на територията на България. След извършените съществени полемики сред министъра на спорта Красен Кралев и ръководители на спортовете на закрито бе направено и изпратено предложение до Министерството на здравеопазването. Със заповед на министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов, считано от 1 октомври до 30 ноември при осъществяване на надпревари на закрито се позволява аудитория при претовареност не повече от 50% от потенциала на оборудването и при наложително съблюдаване на физическа отдалеченост.

Волейболната аудитория е доказвала през годините, че може да бъде за образец с държанието си. Вярваме, че още веднъж ще бъде по този начин и ще се насладим дружно на волейболни страсти на най-високо равнище, като в това време се съблюдават всички разпореждания и се грижим за общото здраве.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР