Феновете на Marvel определено трябва да са доволни, защото освен

...
Феновете на Marvel определено трябва да са доволни, защото освен
Коментари Харесай

Появи се първи трейлър за новия сериал на Marvel - Moon Knight

Феновете на Marvel несъмнено би трябвало да са удовлетворени, тъй като с изключение на високобюджетни филми, киновселената се разрасна и със сериали.

През миналата година видяхме първите няколко от тях, а напълно скоро следва да забележим и един за изцяло нов воин. Moon Knight ще вкара Стивън Грант (Оскар Айзък) в киновселената и ще разберем какви тъкмо са неговите супер сили.

От първия публикуван филмов откъс, почтено казано, не излиза наяве, а единствено се нахвърлят някои фрагменти от историята, които да възпламенят интереса. Разбираме, че Грант е напълно елементарен човек, който работи в магазин за дарове в музей.

По неразбираеми условия обаче стартира да има проблеми със съня и стартира да си мисли, че не може да разграничи действителния свят от сънищата. Една вечер в музея пък намира ключ и звънящ телефон. Когато дава отговор на повикването, обаждащата се жена го назовава Марк...

Оказва се, че Марк е наемник, а по някакъв метод със Стивън разделят едно и също тяло. Наистина доста заплетено. Надяваме се, че идващия филмов откъс ще обясни много неща. А в случай че не го направи, то самият сериал сигурно ще го.

По план Moon Knight би трябвало да бъде пуснат в Disney+ (но не всички епизоди вкупом, схваща се) на 30 март.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР