Феновете на мъжкото издание Playboy в България са хиляди. Затова

...
Феновете на мъжкото издание Playboy в България са хиляди. Затова
Коментари Харесай

Плеймейтки тръгнаха на турне из цяла България

Феновете на мъжкото издание Playboy в България са хиляди. Затова и турнето на претендентките за купата Playmate Of The Year в България към този момент става традиция. Представянето на участничките се случва единствено в определени клубове в цялата страна, а заведенията се пръскат от искащи да се насладят на първокласното и блестящо шоу на девойките.

Първа спирка от турнето на плеймейтките тази година стана елитния EGO Premium Club Стара Загора. В петък, измежду гостите на препълнения клуб, любопитните погледи видяха даже небезизвестният Динко Вълев от Ямбол. Дали страховитият юначага бе пристигнал особено, с цел да гледа шоуто на плеймейтките или го свързва скрито другарство с някоя от тях - следва да разберем.

На идната вечер хубавиците бяха на публично показване в Secrets Club Пловдив. Playboy постоянно е отреждал особено място в сърцето си за Града на тепетата. Не единствено поради невероятния дух, който носи и прелестните хора, само че и поради обстоятелството, че точно Пловдив е излъчил повече почтени участнички-плеймейтки, от всеки различен град в България, измежду които и Николета Лозанова. Само тази година в състезанието вземат участие две претендентки за купата - ослепителната Карина и първият транссексуален участник в състезанието Симона Галинова са точно от Пловдив.







За съвършената театрална визия на звездите, които все по-уверено стъпват в света на известните се погрижиха стилистите Джордж Тодоров и Вангелис Исикидис, както и топ-гримьорите Пепа Стоянова и Мариела Манолова. За положителното въодушевление на ВИП гостите се погрижиха водка Beluga, уиски Glenfiddich и бутикови виновност BetterHalf Garage Wines.





Повече фотоси от пърите два града, в които се организира турнето може да разгледате ТУК.

Турнето на плеймейтките продължава на 16 октомври във Vogue Club Варна и на 24 октомври в Club Level Благоевград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР