Известната българска актриса Нина Добрев, станала известна с ролята си

...
Известната българска актриса Нина Добрев, станала известна с ролята си
Коментари Харесай

Актрисата Нина Добрев е в болница след тежък инцидент с електрически велосипед

Известната българска актриса Нина Добрев, станала известна с ролята си в сериала " Дневниците на вампира ", беше приета в болница откакто претърпя сериозен инцидент с нейния електрически велосипед.

35-годишната актриса показа в обществените си мрежи два фрагмента - един, на който позира щастливо върху велосипеда, малко преди случая, и различен, на който я виждаме в болничното легло с гипс на коляното и шина към врата.
 Блестяща във всеки смисъл на думата: Нина Добрев на премиерата на  Блестяща във всеки смисъл на думата: Нина Добрев на премиерата на  Блестяща във всеки смисъл на думата: Нина Добрев на премиерата на  Блестяща във всеки смисъл на думата: Нина Добрев на премиерата на
„ Как стартира всичко и по какъв начин продължава “ , написа тя под двете фотоси.

Добрев по-късно тя разгласява селфи от болничното си легло, преди да каже малко повече за случая.



„ Добре съм, само че следва дълъг път на възобновяване “ , написа тя.

В мненията към изявленията актрисата получи огромна поддръжка от своите почитатели и другари звезди, измежду които бяха актрисите Кайла Юел и Клеър Холт, стилистката Кейт Йънг и танцьорката Джулиан Хоф.

Nina Dobrev hospitalized after nasty bike accident: ‘It’s going to be a long road of recovery’
— Page Six (@PageSix)
Актрисата с български корени сега има връзка с някогашния професионален сноубордист Шон Уайт. Самият Уайт неотдавна разкри, че Добрев обича да повишава адреналина си и похвали нейните приключенски умения.

Двамата се виждат за пръв път по време на къса среща на награждаване през 2012 година, само че публично се срещат едвам седем години по-късно на семинар във Флорида, проведен от мотивационния преподавател Тони Робинс.
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Миналата година младата двойка си купиха модерна къща от средата на века в Лос Анджелис за 4,3 млн. $.

Уайт има голям брой спортни триумфи в кариерата си досега - той е петкратен олимпийски първенец и троент олимпийски златен медалист в дисциплината халфпайп сноуборд.

Освен в " Дневниците на вампира ", Нина Добрев се е снимала и в сериала " Деграси: Следващото потомство ". Някои от най-известните ѝ филми включват " Flatliners " и " XXX: Завръщането на Ксандър Кейдж ".
 Нина Добрев с дръзка рокля и в компанията на приятеля си  Нина Добрев с дръзка рокля и в компанията на приятеля си  Нина Добрев с дръзка рокля и в компанията на приятеля си  Нина Добрев с дръзка рокля и в компанията на приятеля си
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР