Феновете на Левски от фракцията Blue Boys Петрич скочиха на

...
Феновете на Левски от фракцията Blue Boys Петрич скочиха на
Коментари Харесай

Фенове на Левски скочиха срещу чужденците в тима

Феновете на Левски от фракцията " Blue Boys Петрич " скочиха на футболистите. Привържениците са разочаровани от равенството 2:2 с Ботев (Пловдив) и означиха, че част от чужденците в състава на Славиша Стоянович не оправдават упованията.

След следващите изгубени точки в шампионата безидейниците от " Герена " са на деветото място в класирането, което разумно по никакъв начин не се харесва на последователите, милеещи за обичания си клуб.

Ето какво написаха ентусиастите на страницата им във " Facebook ":

" Левски разочарова за следващ път, откакто приключи при резултат 2:2 против Ботев (Пловдив) на " Герена ".

Момчетата на Славиша Стоянович не впечатлиха с игра и изцяло закономерно завоюваха единствено точка от този дуел. Точни за " сините " бяха Найджъл Робърта и Мартин Петков.

Продължаваме да недоумяваме по какъв начин огромна част от тези играчи са се озовали в нашия клуб. Кой ги селектира и по какви критерии биват привличани в Левски!?

Ние разбираме доста добре положението, в което се намира клуба и сме съпричастни с него, само че някои от тези футболисти (чужденци) пристигнаха през зимата и все още с нищо не демонстрират да са по-добри от останалите. А сякаш щяхме да привличаме чужденци, единствено в случай че са доста по-добри и могат да създадат разликата. За голямо страдание обаче тези не са такива.

Все отново нашата работа е да поддържаме Левски и ние ще продължим да го вършим с всички допустимо сили и по всеки един вероятен метод. Но в това време не можем да премълчим обстоятелства като тези, които имаме вяра, че вършат усещане на всеки " наследник " последовател, който следи клуба по-отблизо. САМО ЛЕВСКИ! ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР