Фенове на Арсенал разкъсаха отбора в социалните мрежи след шамара

...
Фенове на Арсенал разкъсаха отбора в социалните мрежи след шамара
Коментари Харесай

Фенове разкъсаха Арсенал, връщат сезонни карти

Фенове на Арсенал раздраха тима в обществените мрежи след шамара с 0:2 от новака Брентфорд в първия мач от новия сезон във Висшата лига.

„ Унизително! “, „ Потресаващо! “, „ Не е за поверие “ са единствено част от възклицанията на обезверените последователи на „ артилеристите “.

Мнозина от тях оповестиха, че още в този момент са били заровени очакванията за довеждане докрай в Топ 4 и надлежно място в Шампионската лига. Някои „ гънъри “ даже имат желание да си върнат сезонните карти, а други жигосаха мажоритарния притежател Стан Крьонке за увеличените цени на билетите като цяло.

„ За какво да плащаме повече, като гледаме този срам и си трошим нервите?! “ - под това мнение се сплотиха стотици ентусиасти в интернет.

На „ топчиите “ скочи даже президентът на Руанда Пол Кагаме.

„ Вече от десетилетие (или две) има върхове и спадове, само че в последно време са единствено спадове. Не би трябвало нито да се приема, нито да се извинява посредствеността “, написа във Facebook президентът на африканската страна, която е формален туристически сътрудник на Арсенал от 2018-а година. На ръкавите на „ топчиите “ е изписано „ Посети Руанда “.

You know the Premier League is back when the President of Rwanda goes on a late night rant against his club - Arsenal. A club also sponsored by Rwanda
— Rob Harris (@RobHarris)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР