Фенове ли сте на Полдарк? Епизод от втория сезон на

...
Фенове ли сте на Полдарк? Епизод от втория сезон на
Коментари Харесай

Гледайте `Полдарк` тази вечер по Epic Drama

Фенове ли сте на " Полдарк "? Епизод от втория сезон на тв поредицата можете да видите довечера, от 22:00, по канал Epic Drama, както и всяка неделя от 22:00.

Близо седем милиона фенове гледаха първия епизод на дълго чаканото второ лъчение на супер известната поредност. Тя завоюва огромно самопризнание с " Наградата на публиката " от БАФТА и премия за Ейдън Търнър от телевизионните награди на журналистическата колегия.



1790 година: въздухът мирише на протест и гражданска война.

Рос Полдарк би трябвало да се бори за свободата си, когато Джордж Уорлегън се пробва да го обеси като бунтовник. Докато Франсис и Елизабет следят събитията с смут, дали Демелца ще успее да избави Рос от самия него?

Потънали в задължения, Рос и Франсис се пробват да излекуват остарели рани, като сплотяват силите си в нова мина надалеч от семейство Уорлегън. Рос и Елизабет се озовават дружно при непредвидени условия и Рос рискува всичко в обезверено контрабандно начинание.

Междувременно ориста на семейство Полдарк се свързва по непредвиден метод с доктор Дуайт Енис и младата наследница Каролин Пенвенън. Семейство Полдарк би трябвало да изглади разликите си един път вечно, само че на каква цена?

Epic Drama започва в Европа на 14 декември 2017 година Новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000, единствено за трагични продукции, е наличен в южна България посредством ТЕЛЕКАБЕЛ ТВ - на HD позиция 228, SD канал 185, и TV SAT COM - 23/24, в северна България – посредством NetWorx – на позиция 230, а в София – посредством NET1 на 82 канал. Сред министър председателите в стартовата скица бяха основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “ и минисериалът в шест елементи „ Клондайк “ с Тим Рот и Ричард Мадън (GOT), а в януари към тях се причислиха луксозният „ Версай “ и най-скъпият план на шведската SVT „ Ресторантът “. В средата на март дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, а на Цветница - „ Миниатюристът “! Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР