Фантастична новина зарадва милиардите феновете, които се готвеха за сбогом

...
Фантастична новина зарадва милиардите феновете, които се готвеха за сбогом
Коментари Харесай

Странно завръщане: Stranger Things става театрална пиеса в Лондон

Фантастична вест зарадва милиардите почитателите, които се готвеха за довиждане с обичания си сериал " Stranger Things " ( " Странни неща " ) след петия му и финален сезон.

Хитовият научнофантастичен хорър ще заживее нов живот като театрална пиеса със заглавие " Странни неща: Първата сянка ", заяви Netflix. Световната премиера на пиесата ще се състои в края на тази година в спектакъл " Феникс " в Лондон.

Билетите за спектакъла, който се продуцира от стрийминг колоса и Sonia Friedman Productions и е режисиран от известния кино и сценичен режисьор Стивън Далдри, ще бъдат пуснати в продажба напролет.

" Stranger Things " завладя въображението на почитателите по целия свят и ние сме извънредно разчувствани да разтеглим тази вълнуваща галактика с първата театрална продукция на Netflix онлайн ", съобщи Грег Ломбардо, вицепрезидент на " Live Experiences " за Netflix.

Създателите на сериала Мат и Рос Дъфър ще са креативен продуценти на пиесата, която " ще бъде приспособена към вселената на световния феномен Netflix ", се споделя в известието на стрийминг платформата. От своя страна братята Дъфър обявиха, че пиесата ще бъде " на моменти изненадваща, страшна, само че и затрогваща ", като прибавиха: " Ще се срещнете с очарователни нови герои, както и с доста познати, по време на едно пътешестване в предишното, което слага основите на бъдещето на " Странни неща ".

" Умираме от предпочитание да ви разкажем повече за историята, само че няма да го създадем - по-забавно е да я откриете сами. "

" Светът и митологията на " Странни неща " разрешиха да се сътвори богата и плодородна почва за основаването на невероятна история за театралната сцена ", заяву продуцентът Соня Фридман.

Вселената на " Stranger Things " се уголемява, откакто още през лятото Netflix разгласи проектите си за две нови поредици, въодушевени от необятната галактика на сериала, като те още веднъж ще се основават на истинска концепция на Мат и Рос Дъфър.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР