Фактите накратко: На тревната площ пред Белия дом има приличащо

...
Фактите накратко: На тревната площ пред Белия дом има приличащо
Коментари Харесай

Защо пред Белия дом има космическа капсула?

Фактите в резюме: На тревната повърхност пред Белия дом има наподобяващо на НЛО летателно тяло. Това е в действителност конструирана капсула на NASA, приспособена за 4 членове на екипажа. Но за какво?

Съмненията

Това знак ли е за идното обявяване от държавното управление? Може би капсулата е знак от самия Тръмп, който признава връзката сред извънземните и нашето държавно управление? Много теории, само че едно нещо е несъмнено - този въпрос става все по-интересен.

Това, което може да наподобява като сцена от филм за извънземна инвазия, в действителност е единствено капсула Орион, която се появява на южната поляна на Белия дом.

За някои тази капсула може да наподобява на НЛО, само че въпреки всичко тя е сътворена от човешка ръка. NASA показа фотоси на прехвърлянето на капсулата до тревата на Белия дом в tweet предишния месец. Този пост беше част от демонстрацията Made In America, която е годишно продуктово ревю, стартирано от самия президент Доналд Тръмп, явно да подчертае американското произвеждане.

 капсула Орион

Капсулата заема мястото си на тревата на Белия дом поради производството ѝ от Lockheed Martin през 2011 и 2012 година, а строителството включва потреблението на части от над хиляди компании – всички, от които са основани в Съединени американски щати - съгласно НАСА.

Капсулата Орион е най-напредничава от всички останали, това бе потвърдено по време на изпитателен полет на 5 декември 2014 година Този транспортен съд може да задържа четирима членове на екипажа и е планиран да лети в Системата за разкриване на пространство (Space Launch System - SLS), която е гигантска ракета, която към момента се развива. Капсулата и ракетата са в основата на проекта на организацията да прати хората в космоса - първо на Луната и по-късно на Марс.

Следващото планувано пътешестване за Орион ще бъде тестов полет без човек, а първият полет за SLS ще би трябвало да излети някъде сред декември 2019 година и юни 2020 г.

 Белия дом

Мнозина позволяват, че това, което наподобява като НЛО в тревата в Белия дом, може да бъде знак на нещо по-дълбоко - може би знак за неизбежното откриване във връзка с знанието на държавното управление за НЛО и извънземните същества. Човек остава с усещането, че капсулата е знак на нещо по-различно от извънземна галактическа инсталация на предната поляна на Белия дом.

Има информация, която сочи, че в реалност има неидентифицирани летящи предмети на Земята от десетилетия наред.

Високопоставени членове на държавното управление като Джон Попеста, който беше шеф на щаба на Белия дом на президента Бил Клинтън и консултант на президента Барак Обама, твърди: Аз съм песимистичен за доста неща, в това число за концепцията, че държавното управление постоянно знае най-добре и че на хората не може да се има вяра. Времето да дърпате завесата на тази тематика от дълго време е отминало.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР