ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Как корупцията убива

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Цяла седмица знайни и незнайни някогашни полицаи дефилираха по медиите, с цел да изясняват какъв брой прелестна ограда била направена на границата. Показваха фотоси с непознати министър председатели по какъв начин им показват оградата. Колко била прелестна.

Както всичко, и това се оказа цялостен фалшив. Оградата е направена като краткотрайно оборудване, по специфичен закон, признат през 2015 година И не е подлежала на никакъв надзор, на никакви документи, на нищо.

„ Държавата е правила по този начин, че да се строи с доста по-малък надзор и оградата не прави изключение. Така са го измислили политиците. За страдание, казусът е еднакъв с тематиката за градежите, които политиците от същия интервал, се опитваха да вършат и да ги назовават по различен метод, само че които не извършват цялата същина на закона ".

Стотици милиони са дадени от европейските структури като за постоянна ограда. Парите са " усвоени ", само че е издигната хартиена, или бамбукова, или тенекиена ограда. Без надзор. Любимата милиционерска процедура.

А приказките по какъв начин е нямало поддръжка за една година и по тази причина се струтва, са смешни. Както за автомагистралата - нямало поддръжка за няколко месеца и се скапва. Просто са направени неспособно, а парите са откраднати.

Всичко е по този начин. Цялата страна деградира. Защото едни някогашни полицаи са откраднали парите.

Точно като съветската " показуха ", както написа тази седмица проф. Дайнов. Само показват модел, а крадат парите и нищо няма на процедура. По корупция в действителност сме станали част от руската галактика.

Корупцията убива.

Но желаят да се не помни, да се прегърнем и да ни избавят. Безсрамници.

Спокоен ден!

(от фейсбук страницата на автора)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР