ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

След Щайнмайер, дойде ред и на Макрон!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
След като хлопна вратата под носа на немския президент, Владимир Зеленски изрази недоволството си и от Еманюел Макрон. На няколко пъти френският президент изяви предпочитание да прати експерти да ревизират дали всеобщите убийства в Буча и Мариупол са породени от съветските бойци.

Това разяснява във " Facebook " Божидар Чеков.

От единствено себе си предлагането му значи, че желае " око да види - ръка да пипне ". Явно не приема изказванията на Зеленски за 100% - това истина. Преди няколко дни, Макрон се опълчи на обидните изяви на Джо Байдън към Владимир Путин и най-после отхвърли изказванията на Зеленски за " геноцид " в Донбас осъществен от руснаците.

Според Макрон не са политиците, които дефинират това разбиране, а експерти по изтребвания на население по етнически аргументи. Макрон съгласно немският си сътрудник Олаф Шолц прикани за спад на словесното наддаване, което с нищо няма да помогне на Украйна. Може единствено да въвлече във война други европейски страни, която е може би задачата на Зеленски, само че не и на Макрон.

Украинският президент не устоя на хладната и умерена френска поддръжка и побърза да изрази дълбокото си отчаяние от неналичието на дейна поддръжка от страна на Франция във войната която води против Русия.

До ушите на Зеленски евентуално още не е стигнала, мисълта на Еманюел Макрон, че какъвто и да е изхода на тази война, Русия няма да се реалокира другаде...Не е мъчно да се стигне до заключението, че френският президент въобще не е уверен в успеха на Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР