ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Борисов бил противник на мерките?! Аман бе...

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Премиерът ни, чието еднолично ръководство се разгръща към този момент в трето десетилетие, внезапно се оказа съперник на ограниченията. Не, недейте, изчакайте - нищо не вадим от подтекста. Човекът си го сподели в прав текст - " Противник съм на ограниченията със заповеди ". Великолепно изявление. Нека баламосването на по-наивната, само че за жалост по-многобройна част от народа продължи по същия възмутителен метод, както и до момента. Що за ограничения ще са и кой ще ги съблюдава, в случай че не се издаде заповед?! То, както видяхме, и заповедите не са особена гаранция, но хайде стига Борисов се е правел на преди малко събудил се от зимен сън мечок от приюта в Белица.

Така е привикнал да слаломира с думичките, че човек в действителност ще си намерения най-нелепото - че не той, а бай Киро Ананиев и в този момент Костадин Ангелов вземат решенията и своеволно издават заповеди. Тези неприятни хора ни затварят, а положителният министър председател ридае за нарушените ни права и свободи, само че не може да направи нищо. Като " неприятните хора " от предходния мит, дето криели истината от Тодор Живков за действителното състояние на народа през соца. Тато пишел книгите си с бай Милко Балев, нямал време за инспекции, като тези на охранителя му и сляпо се доверявал на подлите си боляри.

Така и по този начин споменахме сегашния здравен министър. Костадин Ангелов съобщи, че приключва предизборната си акция, поради усложнената обстановка с ковид. На някого това може да се стори почтено, на различен даже прочувствено. Всичко може. Всъщност, самата концепция здравният министър да оглави листа в актуалната обстановка беше отвратителна. Какъв щеше да е кярът за ГЕРБ - да дават един от водачите си на листа още няколко пъти дневно по тв приемника, отвън репортажите от платените предизборни блокове. Доста сиромахомилски метод, не отива на космополитното и визионерско схващане на премиера за нещата от живота.

Или евентуално са мислели, че към датата на вота ще имаме 20-30 новозаразени дневно, а не 2-3 хиляди, както се обрисува. И тогава министърът и неговия Първи щяха да оберат и спомагателния бонус като спасители на нацията. А в този момент така наречен " български модел " за битка с пандемията, за който сякаш говорел, видите ли, Светът, поема към следващата си разновидност.

" Българският модел " - това е мегакомплексарщина, другари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР