ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Управляващите са в ужас от заявката на Радев

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Румен Радев през днешния ден щеше да има най-малко двойно по-малко утвърждение, в случай че не беше глупавото навлизане на прокуратурата в Президентството предишното лято. Щеше да постанова несъгласие след несъгласие, а от ПГ на ГЕРБ щяха да му се плезят. Това упражнение беше по този начин детайлно отработено, че подсещаше будистки обред. Радев се бе примирил с отредената му церемониална роля на десета цигулка и бе свел медийните си изяви до най-малко. Дежурните злобари бяха престанали да се занимават даже с фейсбук изявите на брачната половинка му, Борисов спря да го разяснява пренебрежително, а Цветанов, който джафкаше най-силно против Радев, преди малко бе освободил всички постове в партията поради Апартаментгейт.

Така пристигна денят 9 юли 2020-та и потресаващата " интервенция " на гешевите хора в президентството. Последва юмрукът с " Мутри, вън " и през днешния ден Радев, съгласно така наречен кънчовци, има утвърждение от 46%. Катастрофична вест за " инспектора " с джипката. Президентът е реанимиран от затихващите си функционалности, с напомпан рейтинг и с голям късмет да повтори мандата си.

Поведението на ръководещите и " патериците " им е показаталено. Те не просто скачат против всяка негова дума или деяние - той няма право даже на въздишка и вопъл. Всичко, което прави, се жигосва като национално изменничество и разруха за скъпата ни народна власт. Хем датата за изборите ги устройва изцяло, хем истеризират, че президентът я преместил с една седмица. " Той не си държи на думата. Видяхте ли го?! Ах, какъв непрокопсаник... ".

Придворните им политолози пък леят сълзи, по какъв начин този подъл човек декларирал кандидатурата си за втория мандат, на своя глава Корнелия Нинова. Ами Радев към този момент има цялостното право и на малко надменност. Българска социалистическа партия би трябвало да върви след него, а не той да гледа към Позитано. Ако желаят втора поредна президентска победа - комай друга нямат от дълго време - решението за Столетницата е ясно. И не са безпределно закъснели за него. Стига да не сътворят някоя чутовна нелепост с различен претендент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР