ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата

...
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата
Коментари Харесай

Борисов се разделя с Караянчева

ФАКТИ огласява журналистически следствия от разнообразни медии, тъй като поддържа свободата на словото.
Поне пет знакови имена от парламентарната група на ГЕРБ са сложени на мушката от водача на ръководещата партия, написа в новия си брой седмичникът " Галерия ". Радикалните промени се налагали поради непоносимостта на хората към някои от известните муцуни в партията. Част от набелязаните участват в последните няколко Народното събрание и събират повече негативи, в сравнение с позитиви. Сред тях били и хора, считани за едни от най-приближените до премиера.

Пламен Нунев , който минава за изключително приближен на Цветан Цветанов и е подозиран, че е в дъното на загубата на кметските избори в Русе, помагайки подмолно на спечелилия Милков.

В листата за смяна бил и Владимир Тошев от Видин - най-имотният народен представител от района. Тошев разполагал с близо 300 хиляди налични пари и нито един заем, два автомобила - единият от които Audi А8 за близо 100 хиляди лв. и няколко недвижими парцела.

Твърде евентуално е с Народното събрание да се раздели и персоналният доктор на премиера Лъчезар Иванов , който се прочу с няколко съществени гафа, написа " Галерия ".

С единия крайник отвън Народното събрание бил и някогашният началник на митницата в Кюстендил Кирил Калфин , който е народен представител четвърти мандат. Той е апетитен за един от виновниците за срутва на ГЕРБ в Югозапада.

Сред предстоящите жертви на рестарта се спряга името и на Димитър Лазаров , сегашен началник на Комисята за надзор над службите за сигурност и също народен представител четвърти мандат.

Под въпрос за идващия парламент е ѝ Радослава Чеканска , минаваща за близка до Цветанов.

Най-знаковото име от идната чистка е това на актуалният ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева . Според близки до Борисов анализатори, тя акумулира прекалено много отрицателни настроенията и наличието ѝ отсега нататък в челните редици на ГЕРБ по-скоро ще нанесе спомагателни негативи на партията, написа " Галерия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР