Facebook обяви, че пуска олекотена версия на Instagram. Новото мобилно

...
Facebook обяви, че пуска олекотена версия на Instagram. Новото мобилно
Коментари Харесай

Пускат нова версия на Instagram

Facebook разгласи, че пуска олекотена версия на Instagram. Новото мобилно приложение е единствено за Android, като е с размер едвам 2МВ и се предлага в 170 страни, оповестява TechCrunch.

Instagram Lite ще разполага с всички съществени функционалности и благоприятни условия. Сред тях е поддръжка на стикери, основаване и шерване на Истории, достъп до IGTV и Explore и други Работят и логаритмите за препоръчване.

Премахнати са графични детайли от интерфейса, реклами и функционалности като основаване на къси клипове (Reels). Няма я и секцията Shopping, липсва и мрачен режим и криптиране на връзката от край до край. Фейсбук споделя, че възнамерява последователно да добави някои от тези функционалности, което ще се случи с бъдещи ъпдейти.

Олекотеното приложение цели да усили в допълнение известността на Instagram в разрастващите се пазари и измежду потребителите с по-слаби телефони. Instagram Lite ще е самобитно допълнение към Фейсбук Lite. Това приложение има над 200 млн. дейни месечни консуматори, което демонстрира съществуването на задоволително огромна публика и за олекотената версия на Instagram.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР