Европейското подразделение на Nissan вече приема заявки за закупуването на

...
Европейското подразделение на Nissan вече приема заявки за закупуването на
Коментари Харесай

Nissan вече приема заявки за Townstar

Европейското поделение на Nissan към този момент приема поръчки за закупуването на напълно новия модел на марката- Townstar, който е разполагаем както в лекотоварна, по този начин и в пътническа версия.

Бензиновата версия на Townstar е оборудвана с 1.3-литров Euro 6d-Full мотор, който дава обещание оптималната мощ от 130 конски сили и оптимален въртящ миг от 240 Нм, а в оборудването на модела могат да бъдат открити всички настоящи за портфолиото на марката система за повишение на сигурността и комфорта. Присъствие означават системи за подкрепяне на ръководството, като Side Wind Assist и Trailer Sway Assist, система за автоматизирано задействане на спирачната система при положение на заплаха, различаване пешеходци и велосипедисти, образован круз-контрол, видео-наблюдение към цялото транспортно средство, общоприети диодни светлини и други.

В взаимозависимост от конфитурацията на интериора, товарната съдържимост на е сред 775 и 3500 литра, като в допълнение моделът разполага и с товарни ниши и отделения с още 49.5 литра съдържимост.

Nissan Townstar ще се предлага и в напълно електрическа версия, която е оборудвана с батериен модул с потенциал от 44 kWh и електромотор с мощ от 122 конски сили и 245 Нм въртящият миг. Свободният пробег на електрическия автомобил е до 285 километра, като според от зарядната станция, батерийният блок може да бъде презаредена от 0 до 80% за 42 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР