Европейското подразделение на Nissan представи нова линия аксесоари за новото

...
Европейското подразделение на Nissan представи нова линия аксесоари за новото
Коментари Харесай

Nissan с линия аксесоари за новия X-Trail

Европейското поделение на Nissan показа нова линия аксесоари за новото потомство на електрифицираният X-Trail, в който са включени 32 позиции за възстановяване на функционалността, сигурността и персонализация на модела.

Новите аксесоари за , от който от 2001 година досега има осъществени повече от 7 000 000 единици, са разграничени в три съществени групи- характерен дизайн, улеснение и функционалност, и комфорт.

В първата група са включени атрактивни 18-цолови алуминиеви джанти, спомагателни защитни скари за предната и задната ризница, нови капаци на външните огледала, спомагателни хромирани детайли за екстериора, нови прагове с подсветка във разновидности X-Trail и e-POWER, и други.

За възстановяване на удобството, функционалността и комфорта, от Nissan оферират за новия X-Trail две системи за превозване на велосипеди- за четири на тавана и за три за задната част на автомобила, спомагателни разделители за товарното поделение с нови разновидности за подова отбрана, разделяме теглич и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР