Европейският съюз се обяви против нови санкции на САЩ срещу

...
Европейският съюз се обяви против нови санкции на САЩ срещу
Коментари Харесай

ЕС е против мерки на САЩ срещу Куба

Европейският съюз се разгласи срещу нови наказания на Съединени американски щати против Куба и е подготвен да отбрани фирмите си, разгласи представител на Общността, представен от ТАСС.
Европейският съюз е срещу едностранните търговски ограничения на Съединени американски щати против Куба и е подготвен да отбрани европейските компании от тези дейности. Ние сме подготвени да приемем ответни ограничения, предизвести представителят.
Вчера " Ройтерс " осведоми, базирайки се на американски публични източници, че през днешния ден Съединени американски щати имат намерение да разгласят нови наказания против Венецуела, Куба и Никарагуа.
Администрацията на президента Доналд Тръмп има намерение да позволи подаването на искове в американския съд против непознати компании, които работят в Куба и употребяват иззета благосъстоятелност, в това число и такава, която е отнета от жители с американски генезис.
В тази връзка Европейската комисия подсети на администрацията на Съединени американски щати за двустранни съглашения с Европейски Съюз от 1998 година, които плануват имунитет за европейски компании при сходни искове в американския съд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР