Европейската народна партия (ЕНП) оценява високо работата на правителството на

...
Европейската народна партия (ЕНП) оценява високо работата на правителството на
Коментари Харесай

Жозеф Дол доволен от Борисов и ГЕРБ

Европейската национална партия (ЕНП) прави оценка високо работата на държавното управление на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и парламентарното болшинство към ГЕРБ в Народното събрание. Това съобщи президентът на ЕНП Жозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, ръководител на групата на Европейската национална... към профила по време на работна закуска с ръководителя на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила.

По време на срещата Цветанов срещна Дол с политическата конюнктура в България и с осъществяването на целите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Президентът Дол акцентира, че стабилността в България, която се подсигурява от работата на държавното управление и болшинството, дава спомагателни гаранции за стабилността в целия район на Балканите. От своя страна Цветан Цветанов акцентира, че стремежът на България е с гарантирането на европейските вероятности пред страните от Западните Балкани да се подсигурява още повече сигурността на целия Европейски Съюз и стабилността в района.

Президентът на ЕНП Жозеф Дол и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се сплотиха към извода, че кохезионната политика е от изключителна значимост както за района, по този начин и за целия Европейски Съюз и оцениха идния през днешния ден конгрес в София на Групата на ЕНП в Комитета на районите като отлична опция за дебатираниране на проблемите и провокациите пред обособените райони на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР