Европейската футболна централа УЕФА определи нови дати за провеждането на

...
Европейската футболна централа УЕФА определи нови дати за провеждането на
Коментари Харесай

Насрочиха дата за България - Унгария

Европейската футболна централа УЕФА дефинира нови дати за провеждането на отсрочените баражи за класиране на европейските футболни финали през 2021 година Според обновената стратегия полуфиналният плейоф сред България и Унгария би трябвало да се състои на 4 юни на стадион „ Васил Левски “ в София.

Както е известно, по време на изключителната видеоконференция на 17 март с присъединяване на всички страни членки на УЕФА, проведена във връзка разпространяването на COVID-19, бе взето единомислещо решение финалите на европейското състезание да бъдат отсрочени с една година, а баражите да бъдат изместени за месец юни т.г. Конкретният прозорец, в който те би трябвало да се изиграят, е 1-9 юни, както и всички публични другарски дуели, които бяха планувани за края на март, само че също бяха отсрочени поради форсмажорната обстановка.

При триумф в дуела против Унгария на 4 юни (четвъртък), националният отбор на България ще се класира за финалния плейоф. Той е пренасрочен за 9 юни (вторник) и в него възпитаниците на Георги Дерменджиев още веднъж ще имат домакинско преимущество, а противник ще е спечелилият от баража сред Исландия и Румъния.

УЕФА продължава да следи деликатно обстановката на континента и е в подготвеност за взимане на нови изключителни решения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР