Европа под масова инвазия на дървеници. Параноята по отношение на дървениците

...
Европа под масова инвазия на дървеници.
Параноята по отношение на дървениците
Коментари Харесай

Европа под масова инвазия на дървеници

Европа под всеобща инвазия на дървеници.

Параноята във връзка с дървениците в Европа нараства, което кара доста локални поданици и пасажери да се тормозят от конфликт с нежеланите твари.

Европа под всеобща инвазия на дървеници

Париж е един от първите градове, алармиращи за нашествието, оповестява CNN.

Париж оповестява за “широко публикувано ” нарастване на броя на дървениците тази есен, в това число видяни в публичния превоз.

Притесненията се популяризират и в други градове и страни, в това число Лондон и Нидерландия.

Предпазни ограничения

Що се отнася до защитните ограничения, специалистите споделят, че пасажерите би трябвало да прегледат стаите си, преди да се разопаковат. Включително да ревизират леглото. Това значи да се издърпат чаршафите и одеялата от матрака и да се ревизират шевовете му. Особено в региона на главата. Експертите предлагат също по този начин да не поставяте куфара си на пода. Това усилва вероятността да занесете дървеници вкъщи.

 Европа под всеобща инвазия на дървеници БГНЕС/EPA/TERESA SUAREZ

Дерматологът Зейна Неме споделя, че всяко лято в клиниката ѝ нормално има няколко случая на пациенти, ухапани от дървеници по време на пътешестване.

Както SafeNews писа, нашествието на дървеници във Франция заплашва даже Олимпийските игри. Властите започнаха да подхващат незабавни ограничения за унищожаването им, защото до Олимпиадата остава малко по-малко от година.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР