Евродепутатите Емил Радев и Ангел Джамбазки коментираха в ефира на

...
Евродепутатите Емил Радев и Ангел Джамбазки коментираха в ефира на
Коментари Харесай

Джамбазки: Макрон се опитва да се прави на мъж!

Евродепутатите Емил Радев и Ангел Джамбазки разясниха в ефира на Нова телевизия горещата тематика за ударите в Сирия и има ли късмет за мир сред Запада и Русия.

В 21 век офанзиви с химическо оръжие е безусловно неприемливо. Трагедията в действителност е голяма, разяснява Емил Радев.

Съединени американски щати, Англия и Франция удариха Сирия, с цел да се отвлече вниманието на хората в трите страни от вътрешнополитическите им проблеми, изрази съмнение евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

„ Макрон се пробва да се прави на мъж. Тереза Мей пък не желае да се приказва непрекъснато за Brexit. Сериозни проблеми има и във Вашингтон”, сподели Джамбазки

Той съпостави хипотетичната химическа офанзива в град Дума на 7 април със „ сюжета за огромната неистина за химическите оръжия за Саддам Хюсеин”.

Според Джамбазки даже Организация на обединените нации не е декларирало ясно утвърждение на въздушните офанзиви от нощта против събота. „ Няма резолюция на съвета за сигурността на Организация на обединените нации, което е задоволително показателно”, разяснява още евродепутатът.

Колегата му от ГЕРБ Емил Радев пък изрази мнение, че „ задълбочаването на спора в Сирия във боен аспект би бил неподходящ за всички”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР