Евродепутати от комисиите по външни работи и по отбрана заминават

...
Евродепутати от комисиите по външни работи и по отбрана заминават
Коментари Харесай

Евродепутати заминават на посещение в Украйна

Евродепутати от комисиите по външни работи и по защита отпътуват за Украйна на 30 януари, с цел да съберат на място информация и да изразят съпричастие с украинския народ в опълчването му на всяка последваща стъпка, с която Русия задълбочава рецесията, заяви Европейският парламент.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 69
Предвижда се визитата да продължи до 2 февруари и да включва срещи с представители на изпълнителната и законодателната власт. Уточнява се, че то е част от по-широките дипломатически старания за отбягване на в допълнение утежняване на ситуацията и бедствените последствия от допустима война в Украйна.

Екологичен потенциал отбелязва, че рецесията се дължи на съветските дейности, които включват скупчване на военна мощност и хибридни дейности с разпространяване на дезинформация и хакерски атаки. Допълва се, че Екологичен потенциал одобри преди месец резолюция, в която изрази поддръжка за запазването на интернационално приетите украински граници, отбелязва Българска телеграфна агенция. 

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 69  Митов: Правителството има нашата поддръжка, не е проблем да има елементи на НАТО в България Митов: Правителството има нашата поддръжка, не е проблем да има елементи на НАТО в България  Съединени американски щати: Възнамеряваме да изпратим писмен отговор на Русия през днешния ден Съединени американски щати: Възнамеряваме да изпратим писмен отговор на Русия през днешния ден  Германските каски за Украйна разгневиха Виталий Кличко Германските каски за Украйна разгневиха Виталий Кличко
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР