Евгения Петерсън, известна на света като Индра Деви, е първата

...
Евгения Петерсън, известна на света като Индра Деви, е първата
Коментари Харесай

Златните правила на Индра Деви за дълголетие

Евгения Петерсън, известна на света като Индра Деви, е първата лейди йога. Тя е тази, която поставя основите на йога практиките освен в Европа и Америка, само че и в Съюз на съветските социалистически републики. Индра доживяла до 103 година, спазвайки своите златните правила.

Често чуваме, че някой от нашите другари внезапно е болен от диабет, астма, тромбофлебит или по какъв начин на някого са разкрили рак, полиомиелит, артрит, споделя Индра. - Често във вестниците четем по какъв начин някой в разцвета на силите си е попаднал в клиника за душевноболни или е получил инфаркт. Рядко се замисляме какво се случва с нас. И не си даваме сметка, че това не е случайност, а натурален и неминуем резултат от отравянето ни с токсини, акумулирани в организма вследствие на погрешно хранене и метод на живот.

Тялото ни се храни не с тази храна, с която желаеме да се храним, а с тази, която може да усвои. Никога не пийте вода с лед, това нарушава работата на стомашно-чревния тракт. Пийте чаша вода със стайна температура заран на гладно и вечер преди лягане, поучава тя.

За един ден отделяме към 2.5 л вода, дехидратирането е най-честата причина за блокаж на работата на дебелото черво, черния дроб, бъбреците. Не пийте вода по време на хранене, а минимум половин час по-късно, с цел да не нарушите храносмилането.

По-полезно е да ядете плодовете, а не да пиете сок от тях. Когато си приготвяте свежи сокове от моркови, репички, цвекло, наложително добавяйте зеленолистни зеленчуци.
Алкохол, чай, кафе, какао, шоколад са допинг за организма. Консумирайте ги в лимитирано количество.

Млякото е храна, не е течност. Трябва да се пие на дребни глътки, с цел да не разстрои стомахът.


Индра Деви
Суперхрани вършат организма резистентен на болести Това, което отличава суперхраните от медикаментите, са неналичието на странични резултати при тяхната приложимост. Повечето стандартни лекарства са предопределени да лекуват даден признак.

Често пъти обаче те не отстраняват повода за този признак, а в това време отключват други нежелани реакции в организма и понижават имунитета. Суперхраните възвръщат клетъчния баланс в организма и по този начин го вършат по-здрав и резистентен на заболявания.

Единственият отрицателен резултат при използването на суперхрани е, в случай че при първичното им включване в менюто се употребяват в по-големи количества. Тъй като имат мощно детоксикиращо деяние, суперхраните ще отключат изчистващи процеси в организма, с цел да го освободят от насъбраните отрови. Всяко филтриране - в това число лечебното недояждане - може да е съпроводено с някои неприятни чувства като уязвимост, зашеметяване и прилошаване. Тези признаци обаче отшумяват за три-четири дни.

Използвайте ги, преди да се разболеете

Кога да консумирате суперхраните четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР