Евгени Генчев – Ергенът“ от новия сезон на едноименното шоу

...
Евгени Генчев – Ергенът“ от новия сезон на едноименното шоу
Коментари Харесай

Ергенът крие голяма тайна

Евгени Генчев – „ Ергенът “ от новия сезон на едноименното шоу по bTV, въобще не се вълнува от дамите, които се борят за сърцето му. Той от дълго време е разкрил дамата с основно „ Ж “ и има намерение да ѝ е правилен до края на живота си. Участието му в сантименталното риалити е единствено за рейтинг, издадоха близки до тъмнокосия музикант.

Пианистът разкрил любовта още преди години в лицето на красива украинка. Двамата са сгодени и даже живеят под един покрив в Англия. Сънародничката на Зеленски имала цялостно доверие в своя фаворит и даже го поощрила да взе участие в осъществения в Турция праймтайм формат.
-->
„ Спокойна съм, знам, че в никакъв случай няма да ми изневери. Иди, участвай – това е просто роля. Самата аз ще виждам епизодите не със свито сърце, а с голям интерес “, – с тези думи хубавицата предиздвикала Евгени да одобри офертата на bTV.

Двамата са като женени, а може даже и към този момент публично да са сключили брак, написа “Уикенд ”. " Преди време Генчев подари на изгората си пръстен с голям елмаз. Бижуто струваше луди пари – доста повече от мижавата халка, която ще връчи на победителката в в предаването “, издават чудесно осведомени източници на изданието.

След като предишното лято се заприказва, че точно Евгени ще е новият „ Ерген “, в шоу средите потегли упорита мълва, че виртуозният пианист е гей. Истината обаче, е че той не е противоположен, а в случай че въобще в миналото е имал някакви залитания по своя пол, то това е било още преди да срещне обичаната си украинка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР