Ето 4 подкрепени от науката стратегии, които можете да използвате,

...
Ето 4 подкрепени от науката стратегии, които можете да използвате,
Коментари Харесай

4 научни стратегии за повече щастие

Ето 4 подкрепени от науката тактики, които можете да употребявате, с цел да се чувствате по-щастливи всеки ден:

1. Грижете се за другите

„ Позитивното проучване на логиката на психиката сподели, че стремежът към благополучие не ви прави по-щастливи. Най-важният фактор за възстановяване на положението ви в действителност е търсенето на способи да увеличите възприятието си за стойност. Когато вършиме или казвате неща, които по някакъв метод покачват обществено вашата стойност, има дългогодишен и забележителен подтик в възприятието ви за благоденствие. Затова отделете малко време и направете нещо хубаво и настроението ви ще се издигне високо. “

Джон Райдър е психолог, създател и началник на работилница в частната процедура в Ню Йорк повече от 35 години. Той е бил главен бранител на позитивната логика на психиката: по какъв начин да реализираме и поддържаме по-добро богатство. Неговата книга „ Позитивни насоки “ е управление за личностно развиване.

2. Фокусирайте се върху построяването на позитивни прекарвания

„ Чувствали ли сте се в миналото отговорни за това, че желаете някой различен да ви свърши дилемите, като косене на тревата, пазаруване на хранителни артикули или разчистване на банята, само че сте спрели да го вършиме, тъй като бихте могли да го извършите сами? Спрете да бъдете в спор със себе си и наемете този екип за разчистване! " Последните проучвания демонстрират, че облекчаването на дефицита на време ще ви донесе повече благополучие, в сравнение с пазаруването на идващия чифт ботуши.

Социалните учени от дълго време знаят, че натрупването на материали нещата няма да ви донесе благополучие. По-скоро харченето на пари за прекарвания, от ваканции до нормално вървене на кафене, носи доста повече наслаждение. Може би това е по този начин, тъй като те са по-значими или ни оказват помощ да укрепим обществените си взаимоотношения, или може би можем да продължим да им се радваме по-късно в спомените си. Дори единствено планирането на прекарване, за разлика от закупуването на още нещо, придава на позитивността ви подтик нагоре.

Катрин Макинтош е народен консултант, сертифициран по опазване на здравето и уелнес треньор, практикуващ позитивна логика на психиката и създател на Clear Path Health Coaching LLC. Тя прави обществени изявления по разнообразни здравословни и уелнес въпроси в допълнение към образованието на частни клиенти. 

3. Опитайте се да имате повече позитивни взаимоотношения
 10 неща, които щастливите хора вършат 10 неща, които щастливите хора вършат
Искате ли да бъдете по-щастливи? Направете тези двадесет неща: 1. Бъдете сега. Тъй като щастието в едно решение, решавайте всеки...

„ Практикувайте позитивност с някой, който обичате. Това може да бъде всичко, което демонстрира благодарност. Прегръдка, Цвете от градината. Искрен комплимент. Изследванията на доктор Джон Готман и доктор Робърт Левенсън стигат до заключението, че съществува магическо съответствие сред позитивни и негативни взаимоотношения, с цел да има здравословна връзка: Пет позитивни към един негативен. Щастливите двойки имат до петнадесет позитивни до един негативни. Това е бърз и елементарен метод да донесете повече благополучие на вас и вашия сътрудник! “

Ако попаднете в цикъл от негативни взаимоотношения, пробвайте се да извършите по-положителни. Кажете на колегата си какъв брой сте признателни за всяко малко нещо, което вършат. Подарете му дребен подарък, за който знаете, че му харесва. Дори един елементарен текст „ Обичам те! “ може да направи свят на положително.

4. Имайте нравствен баланс

„ Много хора не правят оценка смисъла на религията и фокусираната нематериалност в нашата битка за персонална цялост. Личната цялост в действителност е библейска структура и включва благополучие, задоволство, осъществяване, всеобхватно благоденствие, мир и излекуване. Религиозният и нравствен аспект на персоналната цялост се реализира посредством духовни сили, които са преднамерени и усилени.

Например Институтът за ноетични проучвания е опитал и цитира огромен брой минали научни проучвания, с цел да проучва и се опита да мери другата лечебна мощ на духовните молебствия. В тази нова светлина повече лечебни заведения правят оценка откровената нематериалност на пациентите като допринасяща за по-бързото дейно изцеление. "

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР