Етър подписа договор с португалския офанзивен футболист Уилсън Фелипе, който

...
Етър подписа договор с португалския офанзивен футболист Уилсън Фелипе, който
Коментари Харесай

Етър се подсили с португалец

Етър подписа контракт с португалския нападателен футболист Уилсън Фелипе, който получи утвърждението на старши треньора Веселин Великов. Фелипе изкара цялата подготовка с отбора и игра в последните пет контроли. Уилсън Фелипе е роден на 9 юли 1994 година, младеж на Боависта, висок е 180 см, играе като нападател и външен халф.

Двете страни подписаха контракт до края на шампионата с алтернатива да бъде продължен при положително показване на нападателя. До края на седмицата той ще бъде картотекиран в БФС и се чака да дебютира още в съботното домакинство против " Септември " (Симитли), което е от 14:00 ч. на стадион " Ивайло ".

" Роден съм в Португалия, в гр. Порто, играл съм в родината си съвсем през цялата си кариера. От предходната година съм в България, през есента бях в " Нефтохимик ". Придобих визия за " Етър " по време на подготовката, това, което видях, е че всички желаят да побеждават във всеки мач. Добри и качествени футболисти са и ще съумеят в шампионата.

Играя като нападател и крило, аз съм едно нормално момче, което желае да даде каквото може на тима. Мисля, че ще се приспособявам бързо. Нагласата ми е всеки ден да бъда по-добър от предходния. Очаквам да дам най-хубавото от себе си за Първа лига и да въвеждам голове ", съобщи Уилсън Фелипе след подписването на контракта си.
 Младите футболисти от Велико Търново събраха 1650 лв. за Стивън Бориславов
Младите футболисти от Велико Търново събраха 1650 лв. за Стивън Бориславов

На шампионата в памет на Трифон Иванов в неделя бе сложена специфична кутия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР