Етър направи много важна стъпка към запазване на мястото си

...
Етър направи много важна стъпка към запазване на мястото си
Коментари Харесай

"Етър" направи важна стъпка към запазване на мястото си в елита

Етър " направи доста значима стъпка към опазване на мястото си в елита на българския футбол. Воденият от Красимир Балъков тим завоюва с 2:0 против " Дунав " в първата среща от разногласието за носещото избавление 11-о място в крайното класиране.

Двубоят във Велико Търново беше изпълнен с доста битка, напрежение и три червени картона.

" Етър " вкара в 40-ата минута, когато Самб Бадара игра с глава, топката се удари в гърба на Ерик Почански и влезе във вратата на противника. Гол обаче не беше зачетен поради сигнал за засада. В добавеното време Христо Иванов се оправи с удар на Исмаил Иса.

След почивката напрежението се усили. В 50-ата минута Мартин Ковачев беше изпъден за втори жълт картон и " Дунав " остана с човек по-малко. Четири по-късно Даниел Младенов получи топката след опит тя да бъде изчистена и даде преднина на тима си.

Пламен Гълъбов от " Етър " също беше изпъден за втори жълт картон в 69-ата минута. Въпреки това домакините удвоиха малко по-късно, когато Георги Сърмов изведе Георги Пашов, който преодоля Мартин Луков.

" Дунав " още веднъж остана с човек по-малко, откакто в 84-ата минута Бирсент Карагерен получи пряк червен картон за удар против Никола Колев.

В дуела за 13-ото място " Пирин " стигна до значима победа с 1:0 против " Витоша " като посетител. Ценния гол вкара Юлиан Попев в 57-ата минута с глава след центриране на Конър Хендерсън от ъглов удар.

Крайният победител ще играе с втория във Втора лига в спор за място в елита, а изгубилият изпада.


© LAP.bg
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР