Есента е един от най-романтичните сезони. И ни носи обещания

...
Есента е един от най-романтичните сезони. И ни носи обещания
Коментари Харесай

Тези три зодии ще се радват на истинска любов през октомври

Есента е един от най-романтичните сезони. И ни носи обещания за ново начало... Кои са зодиите, чието сърце Амур ще потопи в море от обич?

Овен

Скъпи Овни, следва ви един изпълнен с страсти месец. Пригответе се за рискови обстановки, срещи, изобщо - завършения дебнат отвред. Но в случай че се има вяра на Мечо Пух, че " колкото повече, толкоз повече ", то при вас ще има от всичко и по доста. Чака ви шанс. Във всичко. В работата, в любовта, в плановете, с които сте се нагърбили. Сякаш през октомври всички и всичко ще работи за вас.



Лъв

Лъвове, няма да има защо да се притеснявате. Октомври ви носи триумф в работата и изобщо във всичко, обвързвано с задължения, офис, сътрудници, нови инициативи. И всичко ще ви се случва от първия път. Затова давайте самоуверено - не се отхвърляйте, следвайте фантазиите си и те ще се сбъдват като на магия. И любовта също ще бъде магическа!



Козирог

Скъпи Козирози, вашият октомври може да се опише с една дума - " обич ". Ама доста обич. Дълбока, буйна, същинска, помитаща. Сега е моментът да се огледате за нещо ново, нещо ужасно. Октомври е обич. Не се затваряйте в черупката си. Гребете с цялостни шепи от изобилието, което Амур изсипва във вашата житейска кошница.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР