Ерлинг Холанд се превърна в най-голямата тема в световния футбол

...
Ерлинг Холанд се превърна в най-голямата тема в световния футбол
Коментари Харесай

Всички говорят за Холанд, но още един млад нападател заслужава подобно внимание

Ерлинг Холанд се трансформира в най-голямата тематика в международния футбол в последните няколко месеца, само че има още едно момче, което заслужава не по-малко внимание. Това е Коди Гакпо от ПСВ Айндховен.

Този 23-годишен нападател оставя някак в сянката на норвежеца, тъй като не играе за Манчестър Сити, Барселона или Байерн Мюнхен. Той е част от нидерландския шампионат, само че също по този начин се състезава и в Лига Европа. Причината да ви го представим е, че във всички шампионати досега той е вкарал 12 гола и е направил 10 асистенции освен това единствено в 15 срещи.

Гакпо бе горещо мечтан от Манчестър Юнайтед през лятото, само че тогава наподобява даже Ерик загар Хаг не съумя да убеди управлението, че си коства парите, които ПСВ желае за него.

Двамата с Холанд са съдействали директно за по 22 попадения за своите отбори, което ги трансформира в най-резултатните футболисти въобще в елитния футбол сега.

Ще е изключително любопитно да забележим това момче на Мондиала в Катар, тъй като там ще има опция да се потвърдя на равнище, на което норвежкият му сътрудник към момента не е имал опция да се наложи. Запомнете името Коди Гакпо, тъй като скоро ще ви се наложи да го употребявате повече, в сравнение с сте очаквали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР