Ерлинг Холанд е посетил Лайпциг и Борусия Дортмунд, засилвайки слуховете

...
Ерлинг Холанд е посетил Лайпциг и Борусия Дортмунд, засилвайки слуховете
Коментари Харесай

Ерлинг Холанд посетил Германия, готви ли се трансфер?

Ерлинг Холанд е посетил Лайпциг и Борусия Дортмунд, засилвайки слуховете изпращащи го в различен клуб през зимата, оповестява Sky Sports.

19-годишният футболист, който бе свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед и Ливърпул, отиде първо в Лайпциг, преди да пътува до Дортмунд, който търси вид на измъчвания от травми нападател Пако Алкасер, само че трансфер в Лайпциг наподобява по-вероятен.

Наставникът на заемащия втора позиция в Бундеслигата отбор Юлиан Нагелсман, който е последовател на Холанд, го вижда като съвършен вид за младия си състав, и играчът може да бъде притеглен от опцията да играе паралелно до различен млад гений в лицето на Тимо Вернер. Лайпциг се надява да убеди татко и наследник, че най-добре за развиването на норвежеца е работа с Нагелсман и спортният шеф на клуба Ралф Рангник, преди да заиграе във водещ европейски гранд. Според Sky in Italy, първенецът на Серия А Ювентус е също заинтересован от Холанд.

Имаше скаути от 40 разнообразни европейски тима на „ Ред Бул Арена “ за конфликта на Залцбург с Ливърпул във вторник, като Sky Sports твърди, че множеството от тях са пристигнали, с цел да следят изявите на 19-годишния гений. Холанд прикова вниманието на редица водещи европейски клубове, откакто вкара 28 гола в 22 мача за австрийския отбор този сезон и шест гола в Шампионската лига. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР