Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, говори след победата

...
Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, говори след победата
Коментари Харесай

Шави: Гордея се с работата си в Барселона и исках да продължа

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, приказва след успеха на неговия тим с 2:1 против отбора на Севиля в срещата от 38-ия кръг на испанската Ла Лига. Това бе и последният мач на експерта като ментор на каталунците.

" За мен ще бъде чест някой ден още веднъж да управлявам клуба. Искам да благодаря на играчите за тяхната отдаденост. Те упражняваха доста добре и си потеглям с това възприятие. Не спечелихме трофеи този сезон, тъй като не се представихме добре в четири или пет мача. Нямахме шанс и не можахме да сме конкурентни. Представихме се добре през по-голямата част от сезона. Поглеждайки обратно, виждам, че страдахме, само че и се забавлявахме. Беше същинско влакче от страсти. Гордея се с работата си и желаех да продължа ", сподели Шави.
 Севиля - Барселона 1:2 в мач от Ла Лига
Шави си потегли с високо вдигната глава от Барселона

Каталунците завоюваха визитата си на Севиля с 2:1

На конференцията след мача към този момент някогашният треньор на " блаугранас " бе запитан дали може да даде някакъв съвет на бъдещия си правоприемник.

" Бих му споделил, че е изправен пред доста сложна обстановка. Единственото нещо, което може да го избави в този клуб, е успеха. Това е реалност, без значение дали е чужденец или не. Това е сложна работа и ще би трябвало да има самообладание ", отговори Шави.

Към момента се твърди, че постът би трябвало да бъде ангажиран от Ханзи Флик, чието назначение би трябвало да бъде оповестено в границите на днешния ден.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР