Епидемия от магии застигна България, съобщават родни ясновидци. Повечето приеха

...
Епидемия от магии застигна България, съобщават родни ясновидци. Повечето приеха
Коментари Харесай

Бум на магиите в Петричко

Епидемия от вълшебства застигна България, оповестяват родни ясновидци. Повечето одобриха новината скептично, само че се оказа, че това не е следващата операция от тяхна страна, а самата истина.

" Да, факт е, че у нас хората с вълшебства станаха прекомерно доста ", твърди гадателят Марчело, който е усвоявал тънкостите на занаята в Русия.

Марчело споделя по какъв начин ежедневно му се обаждат хора, най-много от Петрич и Сандански, с терзанието, че са под въздействието на магия и желаят тя да бъде развалена.

" Това обаче е рисково, тъй като когато човек си втълпи, че е обаян, си прави в действителност автомагия ", разяснява ясновидецът и предлага да имаме вяра повече в личните си сили, с което да привличаме позитивната сила към себе си.

Марчело няма пояснение за какво точно в Петрич и Сандански е взривът на вълшебства. Отдава го на това, че регионът е със смесено население.

" Там се преплитат разнообразни етноси и техните сили и даже си мисля, че точно в тези региони се е възродила магията ", споделя още Марчело пред " Всеки ден ".

Обикновено при него идват хора с готовност да направи черна магия на някого, само че той отпраща такива клиенти.

" Писа ми преди време момиче с молба да направя по този начин, че съперницата за сърцето на обичания й да почине. Извинявайте, но за мен това са хора с психологични разстройства, аз не върша такива неща ".

Мисията на Марчело е да трансформира мисленето на хората, да им влияе позитивно и те сами да се " омагьосат " с положителните си каузи. Търсят го и за вуду вълшебства.

" Но те са прекомерно комплицирана материя, която изисква да се създадат доста съществени отбрани - първо на поръчителя, с цел да не застигне и него. Съмнявам се, че в България някой е осведомен в елементи с това ", добави ясновидецът.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР