Епичният спектакъл Lord of the Rings in Concert се отлага за

...
Епичният спектакъл Lord of the Rings in Concert
се отлага за
Коментари Харесай

АРТ ЛУПА

Епичният театър Lord of the Rings in Concert

се отсрочва за пролетта. Прожекцията на " Завръщането на краля " със симфоничен оркестър, хор и солист трябваше да се състои в " Арена Армеец " този месец, само че заради механически и логистични аргументи продукцията ще дойде чак следващата година - на 24 април 2020-а. Желаещите да върнат билетите си могат да го създадат в обекта, откъдето са купени, или посредством централния офис на " Ивентим ". Всички закупени пропуски важат за новата дата без презаверка, като решилите да ги запазят и употребяват ще получат и спомагателен комплимент от уредниците Keen Acts. Вече се продават билети и за новата дата, като деца от 8 до 12 година влизат с 50% отстъпка и място, а до 7 година в това число - гратис, само че без непокътнато място. 

 

Лола Астанова

анулира напълно балканското си турне. Световноизвестната пианистка няма да изнесе концерта си на 10 ноември в зала 1 на НДК, а също и тези в Любляна, Скопие и Белград. Звездата се извинява на всички свои почитатели на Балканите и показва съжалението си, че няма да успее да се види с тях, само че се надява да се срещнат в близко бъдеще. Билетите могат да се връщат в мрежата на " Ивентим " до 10 февруари 2020 г. 

 

Роклята на Лейди Гага

от церемонията " Златен глобус " се продава на търг. Камериерката от хотел в Лос Анджелис Сара Кориа я разгласи за обмен, откакто я намерила забравена в стаята на певицата. Началната цена на тоалета е 8000 $. Камериерката изясни, че първо предала дизайнерската рокля на бюрото за забравени движимости в хотела, където тя стояла няколко месеца. Тъй като никой не я потърсил, чиновниците на бюрото, следвайки разпоредбите, я предали на този, който я е донесъл роклята. Обикновено звездите наемат дизайнерски тоалети и бижута, с цел да излязат на аления килим. Но не е изключено стилната къща да е подарила на Лейди Гага лилавата рокля с дълъг шлейф, с която тя получи " Златен глобус " за най-хубава песен във кино лентата " Роди се звезда ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР